Cizrna se zeleninou

155 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
18 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu namočíme do 1 l studené vody a druhý den ji v téže vodě uvaříme doměkka (asi 90 minut). Uvařenou cizrnu scedíme.
  • 2
    Rajčata spaříme a oloupeme, ostatní zeleninu očistíme, omyjeme a vše nakrájíme na kostičky. Česnek prolisujeme.
  • 3
    Zeleninu a cizrnu klademe ve vrstvách do kastrolu. Každou vrstvu osolíme, okořeníme česnekem a lístky tymiánu. Zakapeme olejem a dusíme pod pokličkou asi 45 minut.
  • 4
    Pokrm upravíme na talíře a ozdobíme lístky tymiánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.