Cizrnová kaše s červenou řepou
10 min.
Ingredience
- 250gramůCizrna konzervovaná
- 1stroužekČesnek
- 500mililitrůVoda pitná
- 40gramůChléb Knaeckebrot
- 100gramůČervená řepa sterilovaná
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
- 6gramůSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
15 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Nakládanou cizrnu scedíme, nasypeme do misky, zalijeme čerstvou vodou a necháme aspoň 10 hodin bobtnat. Červenou řepu scedíme, vložíme do mixéru, přidáme stroužek česneku, 4 lžíce nálevu z cizrny, nabobtnalou scezenou cizrnu, osolíme, opepříme, zakápneme panenským olejem a rozmixujeme dohladka.
- 2Kaši vložíme do misky a podáváme s kousky knaeckebrotu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.