Cizrnová polévka s loupanými rajčaty

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočenou cizrnu slijeme, zalijeme čerstvou vodou a dáme vařit. Mezitím oloupeme cibuli, nakrájíme nadrobno, nakládaná rajčata slijeme a nakrájíme na menší kousky, česnek prolisujeme.
  • 2
    K vařící se cizrně přihodíme jednu drůbeží polévkovou kostku, pokrájená rajčata, cibuli a vaříme aspoň půl hodiny. Nyní přidáme česnek, posekanou bazalku, drcený kmín, tymián, bobkový list, mletý pepř, podle chuti sůl, zahustíme instantní jíškou a dovaříme.
  • 3
    Před podáváním vyndáme bobkový list.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.