Cizrnový salát s rajčaty

80 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
42 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
15 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu vaříme asi 1 hodinu v osolené vodě, slijeme ji a necháme okapat.
  • 2
    Oloupané šalotky najemno nakrájíme. Smícháme ocet, citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a špetku cukru. Vmícháme šalotku a zálivkou přelijeme cizrnu. Necháme asi 3 hodiny odležet.
  • 3
    Celer očistíme, rajčata omyjeme a obojí spolu s klobásou nakrájíme na tenké plátky. Vše smícháme s cizrnou a zálivkou, posypeme rozdrceným pepřem a podáváme s opečeným bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.