Čočka s jablky a párkem

55 min.
Rumunsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1320 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
68 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
48 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Jablka osmažíme na másle, podlijeme vínem a udusíme. Čočku uvaříme doměkka, osolíme, opepříme a dochutíme cukrem a octem. Párky zahřejeme ve vodě. Cibuli se slaninou osmažíme dozlatova.
  • 3
    Čočku přelijeme cibulí se slaninou a podáváme s horkými párky a udušenými jablky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.