Čočka s klobásou Chorizo

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
16 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásu Chorizo nakrájíme na plátky, několik jich odložíme na ozdobu, zbytek opékáme na pánvi bez přidání tuku asi 3 minuty. Potom přidáme cibuli a opékáme 5 minut.
  • 2
    Směs dáme do hrnce se silným dnem, přidáme čočku, kuřecí vývar, vodu a přivedeme k varu. Hrnec přikryjeme a vaříme 40 minut doměkka.
  • 3
    K čočce přidáme mrkev, celer a petrželku, podle chuti osolíme a opepříme a hrnec přikryjeme pokličkou a dusíme 10 minut, dokud mrkev nezměkne. Směs rozdělíme do misek a ozdobíme kousky klobásy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.