Čočková čorba se zvěřinou

115 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
12 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme přebranou omytou čočku, zalijeme vodou a necháme ji 1 hodinu stát, potom ji dáme vařit. Pokrájíme zeleninu, na másle vše orestujeme, přidáme k čočce a dusíme pod pokličkou.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme na kostičky pokrájenou slaninu, přidáme drobně nakrájenou cibuli, bobkový list, pepř, kousky srnčí plece, osolíme a dobře osmažíme.
  • 3
    Na masovém strojku umeleme měkkou podušenou čočku se zeleninou a celý obsah pánve s masem, vše promícháme, rozředíme vodou a povaříme minimálně 1/2 hodiny.
  • 4
    Odstavíme, dochutíme citronovou šťávou a dosolíme podle chuti.
  • 5
    Čorbu servírujeme s opraženým kostičkami bílého chleba.
  • 8

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.