Čočkovo-fazolový salát

150 min.
Egypt

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
19 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
5 g
Cukr
783 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole a čočku, namočené minimálně na 8 hodin, propláchneme čistou vodou a dáme vařit. Vaříme na mírném stupni pod poklicí do úplného změknutí. Po uvaření fazole a čočku osolíme a slijeme všechnu vodu.
  • 2
    Po zchladnutí promícháme se šťávou z 1 citronu a poklademe na ozdobnou mísu, vyloženou ledovým salátem.
  • 3
    Nakonec salát zakapeme olivovým olejem a posypeme směsí nasekaných černých oliv a petržele.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.