Cotriade z bretaňských přístavů
75 min.
Ingredience
- 250gramůCibule
- 40gramůMáslo čerstvé
- 300gramůBrambory
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 600gramůMakrela uzená
- 300gramůTreska aljašská
- 350gramůÚhoř mořský
- 200gramůPražma
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
806 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
46 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a pokrájíme, poté necháme osmahnout na rozpáleném másle. Restujeme do zezlátnutí, poté přilijeme 1 l vody.
- 2Přidáme oloupané a pokrájené brambory a svazek bylin. Osolíme, opepříme, vaříme do změknutí brambor.
- 3Ryby vykucháme, šupinatým oškrábeme šupiny. Přidáme do vývaru a povaříme 10 minut.
- 4Vařenou zeleninu přendáme na servírovací talíř, překryjeme rybami.
- 5Polévku servírujeme v miskách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.