Cotriade z bretaňských přístavů

75 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
806 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
46 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme, poté necháme osmahnout na rozpáleném másle. Restujeme do zezlátnutí, poté přilijeme 1 l vody.
  • 2
    Přidáme oloupané a pokrájené brambory a svazek bylin. Osolíme, opepříme, vaříme do změknutí brambor.
  • 3
    Ryby vykucháme, šupinatým oškrábeme šupiny. Přidáme do vývaru a povaříme 10 minut.
  • 4
    Vařenou zeleninu přendáme na servírovací talíř, překryjeme rybami.
  • 5
    Polévku servírujeme v miskách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.