Crostini

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá játra nasekáme, oloupanou šalotku jemně pokrájíme. Opečeme ji spolu s játry na másle, zalijeme sherry, osolíme a opepříme.
  • 2
    Bagetu nakrájíme na 20 krajíčků, potřeme je olejem, urovnáme na plech a opečeme v silně vyhřáté troubě.
  • 3
    Játra rozdělíme na krajíčky bagety, ozdobíme snítkou petrželky, plátky omytých rajčátek a hoblinkami parmazánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.