Crostini s fazolovým krémem

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
178 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
266 mg
Cukr
89 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagetu nakrájenou na plátky potřeme po obou stranách částí oleje, osolíme a opepříme. Urovnáme na plech a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 15 minut dokřupava.
  • 2
    Do hrnce s vroucí vodou vsypeme vyloupané zelené fazole, povaříme 2 minuty, scedíme a zchladíme studenou vodou. Z fazolí sloupneme tvrdou slupku.
  • 3
    Několik fazolí necháme stranou na ozdobu a zbylé vsypeme do mixeru spolu s oloupanou šalotkou, česnekem, zbylým olejem a estragonem. Vše rozmixujeme na pastu, kterou osolíme a opepříme.
  • 4
    Topinky pastou potřeme těsně před podáváním. Ozdobíme celými fazolemi a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.