Crostini s rajčaty a sladkou bazalkou pro alergiky na laktózu, vejce, lepek a ořechy

20 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
69 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci si uvaříme vodu a ve vroucí vodě spaříme rajčata. Oloupeme z nich slupku, rozkrojíme na poloviny, odstraníme semínka a pokrájíme na kostičky. Pokapeme lžící olivového oleje, zasypeme nadrobno nasekanou bazalkou a opepříme.
  • 2
    Oloupeme česnek. Krajíce chleba potřeme česnekem, pomažeme olivovým olejem a opražíme.
  • 3
    Na toasty naneseme směs rajčat s bazalkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.