Crostini s tatarským biftekem
60 min.
Ingredience
- 300gramůTelecí svíčková
- 1kusŠalotka
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 50mililitrůOlej olivový extra panenský
- 15mililitrůOcet ze šampaňského - Balsamic
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1kusBageta
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 25gramůKapary
- 2kusyOkurky nakládané
- 25gramůHořčice
- 30mililitrůKoňak Armaňak
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Okurky nakrájíme na kostičky, kapary nasekáme. Šalotku na jemno pokrájíme. Žloutek ušleháme s olejem, až vznikne hustý krém. Přimícháme šalotku, okurky a kapary. Osolíme, opepříme a ochutíme hořčicí, octem a koňakem. Syrové telecí maso co nejjemněji nasekáme nebo naškrábeme a smícháme s připravenou směsí.
- 2Bagetu nakrájíme na plátky a dozlatova je po obou stranách opečeme na dostatečném množství oleje. Na plátky rozdělíme tatarský biftek a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.