Čtyřbarevná rýže
40 min.
Ingredience
- 2šálkyRýže loupaná
- 1lžíceŠpenátový protlak mražený
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceKari koření
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
3 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
3 g
Cukr
314 mg
Postup přípravy
- 1Propláchnutou rýži udusíme v mírně osolené vodě. Do hotové rýže vmícháme natvrdo uvařená, nasekaná vejce.
- 2Rýži rozdělíme na čtyři části. Jednu necháme bílou, do druhé části vmícháme podušený špenát, do třetí části mletou papriku a do čtvrté kari koření.
- 3Podáváme jako samostatný pokrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.