Cuketa s petrželí, česnekem a citronem

13 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
46 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté cukety podélně rozpůlíme a příčně nakrájíme na 1,5cm silné dílky. Vsypeme je na pánev s rozehřátým olejem a restujeme 3 minuty. Přidáme oloupaný, rozmačkaný česnek a restujeme 3-5 minut. Pánev odstavíme z plotny.
  • 2
    K cuketám vmícháme nasekanou petrželku, sůl a citronovou šťávu.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masovým pokrmům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.