Cuketa sterilizovaná jako zelí

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cuketu omyjeme, oloupeme, zbavíme semínek a na hrubém struhadle nastrouháme do misky. Oloupanou cibuli drobně nakrájíme a přidáme k nastrouhané cuketě. Přilijeme ocet, olej, přisypeme cukr, kmín, sůl a pepř. Všechny suroviny důkladně promícháme, ochutnáme podle své chutě můžeme ještě dochutit.
  • 2
    Připravenou zeleninu naplníme do sklenic, které zavíčkujeme. Poté je naskládáme do sterilizačního hrnce a při 90 stupňové teplotě sterilizujeme 20 minut.
  • 3
    Sklenice vytáhneme z hrnce, necháme vychladnout. Vychladlé odložíme na chladné místo, kde je uskladňujeme delší dobu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.