Cuketová polévka s mušličkami

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
848 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou cibuli dáme do kastrolu s olejem a smažíme ji dokud nezesklovatí. Přilijeme kuřecí vývar a uvedeme do varu.
  • 2
    Do vroucího vývaru přidáme nastrouhanou cuketu s těstovinami. Snížíme teplotu a vaříme asi 15 minut - dokud nejsou těstoviny měkké. Osolíme, opepříme a přidáme citronovou šťávu. Dochutíme zakysanou smetanou.
  • 3
    Před podáváním ozdobíme nasekaným kerblíkem. ( 1 hrnek polévkových těstovin, nejlépe mušliček, citronovou šťávu a zakysanou smetanu přidáváme nakonec a to podle chuti, cuketu vybereme mladou ).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.