Cuketové řízky s Parmezánem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
60 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
558 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cuketu oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. V misce rozšleháme vejce s vodou a směs mírně osolíme. V jiné misce smícháme nastrouhaný sýr se strouhankou. Plátky cukety obalíme v hladké mouce, potom v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance se sýrem. Řízky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách dozlatova. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.