Cuketové rizoto s krůtím masem
40 min.
Ingredience
- 60gramůRýže Arborio
- 120gramůKrůtí prsa
- 200gramůCuketa
- 25gramůCibule
- 10gramůSýr Eidam cihla 30%
- 150mililitrůVývar zeleninový
- 2kusyHřebíček
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
15 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Rýži vsypeme do hrnce, osolíme, zalijeme vývarem a přidáme oloupanou cibuli, do které zapíchneme hřebíčky. Vaříme pod pokličkou 10 minut, odstavíme z plotny a rýži necháme dojít.
- 2Krůtí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a orestujeme na teflonové pánvi. Přidáme na kousky nakrájenou cuketu a znovu orestujeme. Vsypeme uvařenou rýži, promícháme a při podávání posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.