Cuketové zelí

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté cukety nastrouháme na hrubém struhadle.
  • 2
    Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme cukety a dusíme doměkka. Podušené zelí zaprášíme moukou a ochutíme cukrem, octem, kmínem, solí a pepřem.
  • 3
    Nakonec ještě krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 21. 9. 2015
Cuketové zelí
Cuketové zelí – jednoduchý a rychlý recept, za který mohu dát pět hvězdiček. Chuťově vyvážený, hodí se k masu a ke knedlíkům. Opravdu jsme si na něm pochutnali, a jestliže cukety nemusíte kupovat a potřebujete je spotřebovat jako my, protože se vám jich letos urodilo nadměrné množství, není nic lepšího než tento recept. 😁