Cuketový guláš s krůtím masem
80 min.
Ingredience
- Marináda
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- Na guláš
- 500gramůCuketa
- 2000gramůKrůtí stehna
- 500gramůCibule
- 700mililitrůLečo sterilované
- 7stroužkůČesnek
- 1lžičkaMajoránka
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 15gramůHříbky sušené
- 1000mililitrůVoda pitná
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
43 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vykostěné krůtí maso z horních stehen den předem nakrájíme na kostky a vložíme do marinády připravené z 500ml oleje, dvou lžiček gulášového koření, z pepře a soli.
- 2Oloupanou, nasekanou cibuli osmahneme v kastrolu na oleji. Přidáme marinované maso a podusíme. Přilijeme vodu, přidáme na kostky nakrájenou cuketu, lečo, nasekaný česnek a předem namočené sušené hříbky.
- 3Před koncem dušení přidáme majoránku a guláš dosolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.