Cukety ve vinné omáčce

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
74 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukety omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Osmahneme je po obou stranách na oleji dozlatova. Vyjmeme je a položíme na papírovou utěrku.
  • 2
    Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nasekáme a podusíme v pánvi. Podlijeme citronovou šťávou a vínem, přidáme plátky cuket a vše osolíme a opepříme.
  • 3
    Pánev odstavíme z plotny a pokrm necháme vychladnout. Podáváme s čerstvou bagetou.
  • 4
    Cukety v omáčce můžeme podávat i teplé jako přílohu ke grilovaným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.