Curyšské telecí maso

80 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na nudličky nebo na kostky a po částech opečeme za stálého míchání na oleji. Opečené maso osolíme, opepříme a necháme na teplém místě.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli necháme zesklovatět na másle v pánvi, přidáme očištěné, nakrájené žampióny a chvíli podusíme. Nakonec přidáme opečené maso, zaprášíme moukou, promícháme, podlijeme horkým vývarem a dusíme podlité bílým vínem.
  • 3
    Před koncem dušení přilijeme smetanu a omáčku jen prohřejeme.
  • 4
    Maso upravíme do nahřáté mísy, posypeme nasekanou petrželkou a poprášíme mletou paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.