Curyšské telecí se smetanou

35 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
26 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
516 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z telecí kýty nakrájíme na velmi tenké nudličky a opečeme na másle. Než maso pustí šťávu, vyjmeme je z pánve a dáme odležet do tepla.
  • 2
    Na pánvi pak zpěníme cibulku, poprášíme moukou a zředíme bílým vínem. Povaříme, přilijeme smetanu, omáčku necháme mírně zhoustnout a dobře okořeníme pepřem a solí.
  • 3
    Do takto upravené omáčky vložíme opečené telecí maso, ale již nevaříme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.