Curyšský cechovní špíz

45 min.
Švýcarsko
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
35 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
716 mg
Cukr
29 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí nebo hovězí játra nakrájíme na malé kousky, opepříme, poklademe lístky šalvěje a každý kousek jater obalíme slaninou nakrájenou na plátky.
  • 2
    Napichujeme na špízovací jehly, opečeme ze všech stran na másle – a necháme dojít v troubě nebo na plotýnce. Přitom průběžně poléváme šťávou.
  • 3
    Až nakonec osolíme a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.