Ďábelská vejce
35 min.
Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1kusPetržel - nať
- 4lžíceMajonéza
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 0,25lžičkaKari koření
Počet porcí:
16Postup přípravy
- 1Vejce necháme přejít varem, zakryjeme a necháme 15 minut stát. Přelijeme studenou vodou a necháme 5 minut stát, oloupeme, podélně rozkrojíme. Vyndáme žloutky, bílky položíme na mísu hladkou stranou dolů.
- 2V míse rozmačkáme žloutky vidličkou na drobné kousky, přidáme majonézu, kari, hořčici, sůl a pepř. Vše promícháme, přendáme do zdobícího sáčku s hvězdičkovým nástavcem a ozdobně naplníme bílky.
- 3Vejce upravíme na mísu, posypeme mletou paprikou a ozdobíme petrželkou. Ihned podáváme nebo můžeme uložit do lednice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.