Ďábelská vejce

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
16

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
74 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Vláknina
19 mg
Cukr
239 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce necháme přejít varem, zakryjeme a necháme 15 minut stát. Přelijeme studenou vodou a necháme 5 minut stát, oloupeme, podélně rozkrojíme. Vyndáme žloutky, bílky položíme na mísu hladkou stranou dolů.
  • 2
    V míse rozmačkáme žloutky vidličkou na drobné kousky, přidáme majonézu, kari, hořčici, sůl a pepř. Vše promícháme, přendáme do zdobícího sáčku s hvězdičkovým nástavcem a ozdobně naplníme bílky.
  • 3
    Vejce upravíme na mísu, posypeme mletou paprikou a ozdobíme petrželkou. Ihned podáváme nebo můžeme uložit do lednice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.