Ďábelské fazole

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
29 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji v pánvi nebo v kastrolu osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Vmícháme lečo, kečup a konzervované fazole. (Můžeme použít i předem vařené fazole.)
  • 2
    Podle chuti osolíme, opepříme a nakonec přidáme prolisovaný česnek a špetku chilli koření.
  • 3
    Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 29. 3. 2017
Ďábelské fazole
Opravdu výborné 😉