Ďábelské kotlety
60 min.
Ingredience
- 500gramůVepřové kotlety
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceHořčice
- 3lžíceKečup
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 250mililitrůZakysaná smetana
- 1lžíceTuk
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
50 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
190 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do misky rozklepneme dvě vejce, přidáme kečup, hořčici a vše smícháme.
- 2Naklepané kotlety naložíme do marinády a necháme uležet do druhého dne.
- 3Naložené kotlety prudce orestujeme na pánvi na oleji a pak přeložíme do tukem vymazaného pekáčku.
- 4Na každou kotletu dáme lžíci zakysané smetany, posypeme sýrem a půl hodiny zapékáme v troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.