Dančí maso na petrželi

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso (nejlépe z kýty) nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Zprudka je opečeme v rozehřátém oleji po obou stranách.
  • 2
    Opečené plátky posypeme nasekanou petrželkou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, podlijeme vývarem a dusíme ve vyhřáté troubě.
  • 3
    Před koncem dušení přidáme omytá rajčata nakrájená na dílky a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.