Dančí maso na petrželi
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 0,25litrVývar z hovězích kostí
- 500gramůDančí maso
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej stolní
- 4lžícePetržel - nať
- 4kusyRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso (nejlépe z kýty) nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Zprudka je opečeme v rozehřátém oleji po obou stranách.
- 2Opečené plátky posypeme nasekanou petrželkou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, podlijeme vývarem a dusíme ve vyhřáté troubě.
- 3Před koncem dušení přidáme omytá rajčata nakrájená na dílky a dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.