Daňčí pikantní směs
60 min.
Ingredience
- 1000gramůDančí maso
- 100gramůPaprika sterilovaná
- 400gramůCibule
- 100gramůŽampiony - sterilované
- 150gramůPórek
- 20gramůFeferony
- 50gramůKečup
- 5gramůKoření grilovací
- 5gramůKari koření
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 300gramůChléb konzumní
- 100gramůOlej slunečnicový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
19 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Daňčí maso z kýty nakrájíme na nudličky, nakládané papriky scedíme a nakrájíme na proužky, nakládané žampiony nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, pórek na tenká kolečka, feferonku rozřízneme, seškrábneme semínka a zbytek posekáme najemno. Masové nudličky osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením, kari kořením, pokapeme olejem, promícháme, přimícháme cibuli a necháme chvíli uležet.
- 2Maso vložíme do pánve, přilijeme zbytek oleje, osmahneme, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Přimícháme papriky, žampiony, pórek, feferonku, přidáme kečup, krátce podusíme a odstavíme. Směs rozdělíme na talíře a podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.