Dánské masové kuličky

30 min.
Dánsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse promícháme telecí a vepřové mleté maso s jemně nakrájenou cibulí, vmícháme rýži a postupně přiléváme studenou vodu. Přidáme sůl, pepř, strouhaný muškátový oříšek a nasekaný tymián. Necháme odležet v chladu nejméně 1 hodinu.
  • 2
    Ze směsi tvoříme kuličky. V pánvi rozpálíme olej s máslem a smažíme po dobu 4-5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.