Ďas s liškami a jarními cibulkami

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
721 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
51 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z ďasa nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno, stejně tak očištěné lišky. V pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme cibuli a lišky. Přidáme hladkou mouku, krátce osmahneme a podlijeme bílým vínem.
  • 2
    Provaříme, přidáme vývar a smetanu a necháme jemně probublávat. Mírně zredukovanou omáčku posypeme petrželkou a odstavíme ze zdroje tepla.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo a opečeme plátky ďasa a na kroužky nakrájené jarní cibulky. Osolíme a pepříme.
  • 4
    Na talíř pripravíme smetanovou omáčku s liškami a opečené plátky ďasa, které poklademe cibulovými kroužky, a vše posypeme brusinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.