Debrecínská pečeně plněná fazolovým krémem
20 min.
Ingredience
- 200gramůDebrecínská pečeně
- 1kusPaprika žlutá
- 2kusyRajčata
- 50gramůSalát ledový
- 30gramůPetržel - nať
- Fazolový krém
- 200gramůFazole bílé sterilované
- 150gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceZakysaná smetana
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3mililitryCitronová šťáva
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
951 mg
Postup přípravy
- 1Jako první připravíme fazolový krém: Sterilované fazole rozmačkáme do misky, přidáme změklé máslo a společně vyšleháme na hustou pěnu. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Nakonec krém rozředíme zakysanou smetanou a ještě jednou zamícháme. Cukrářský sáček naplníme připraveným krémem a zatím odložíme do lednice.
- 2Na talířky naaranžujeme listy ledového salátu, na tenké plátky nakrájená rajčata a na tenké kolečka nakrájenou žlutou papriku. Plátky debrecínské šunky naplníme připraveným krémem z lednice. Šunku srolujeme do rolky a pokládáme je na připravené talířky.
- 3Povrch každé rolky ještě ozdobíme zbylým krémem, posypeme nasekanou petrželovou natí a hotové jídlo servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.