Debrecínská pečeně plněná fazolovým krémem

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
951 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jako první připravíme fazolový krém: Sterilované fazole rozmačkáme do misky, přidáme změklé máslo a společně vyšleháme na hustou pěnu. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Nakonec krém rozředíme zakysanou smetanou a ještě jednou zamícháme. Cukrářský sáček naplníme připraveným krémem a zatím odložíme do lednice.
  • 2
    Na talířky naaranžujeme listy ledového salátu, na tenké plátky nakrájená rajčata a na tenké kolečka nakrájenou žlutou papriku. Plátky debrecínské šunky naplníme připraveným krémem z lednice. Šunku srolujeme do rolky a pokládáme je na připravené talířky.
  • 3
    Povrch každé rolky ještě ozdobíme zbylým krémem, posypeme nasekanou petrželovou natí a hotové jídlo servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.