Debrecínské zelí
90 min.
Ingredience
- 50gramůSádlo vepřové škvařené
- 400gramůVepřový bok uzený
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 10gramůSůl
- 50gramůMrkev kořen
- 50gramůPetržel kořen
- 50gramůCeler bulvový
- 1kusBobkový list
- 5gramůPepř černý mletý
- 200gramůKlobása debrecínská
- 500gramůZelí kysané
- 1kusCibule
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
25 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na rozpáleném sádle osmažíme cibuli nadrobno, přidáme zelí a zakryté dusíme doměkka. Uzený bůček uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou.
- 2Hotový vyjmeme a nakrájíme na kostičky a opečeme spolu s plátky debrecínské klobásy na sádle. Zasypeme paprikou, přimícháme k zelí, dochutíme a ještě chvíli společně podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.