Dědouškův kapr
35 min.
Ingredience
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 10gramůPetržel - nať
- 3lžíceVoda pitná
- 600gramůKapr obecný
- 3lžíceVepřové sádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1Porce kapra omyjeme a osušíme. Do kůže uděláme nožem několik zářezů a vetřeme do nich drcený kmín. Osolíme a opepříme.
- 2Mouku smícháme s drobně nakrájenou petrželkou a obalíme v ní kapra.
- 3Porce opečeme na sádle a podlijeme vodou. Pod pokličkou zvolna dohotovíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.