Dětský bramborák
35 min.
Ingredience
- 1kilogramBrambory
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžíceKečup
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
56 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Nastrouháme oškrábané brambory a přebytečnou vodu z nich vymačkáme.
- 2Na rozpálený olej obracečkou klademe brambory, které osolíme a opepříme.
- 3Z obou stran pečeme dokřupava.
- 4Vejce vyklepneme a obracečkou ho roztáhneme po bramboráku. Osolíme, opepříme, přikryjeme pokličkou a pečeme, až se vejce srazí.
- 5Ozdobíme kečupem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.