Dětský bramborák

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
56 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nastrouháme oškrábané brambory a přebytečnou vodu z nich vymačkáme.
  • 2
    Na rozpálený olej obracečkou klademe brambory, které osolíme a opepříme.
  • 3
    Z obou stran pečeme dokřupava.
  • 4
    Vejce vyklepneme a obracečkou ho roztáhneme po bramboráku. Osolíme, opepříme, přikryjeme pokličkou a pečeme, až se vejce srazí.
  • 5
    Ozdobíme kečupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.