Dietní lisovaná bramborová polévka
40 min.

Ingredience
- 1000gramůBrambory
- 1,5litryVývar z hovězích kostí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
16 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory nakrájíme na kostičky. Vložíme je do vývaru, uvaříme do měkka, vyjmeme a prolisujeme. Prolisované brambory vrátíme zpět do vývaru.
- 2Polévku osolíme, opepříme a přidáme do ní kousek másla a rajčatový protlak.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.