Dijonské vepřové řízky

22 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
109 mg
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky naklepeme na sílu asi 0,5 cm. Česnek oloupeme, nasekáme a smícháme s hořčicí a nasekaným koprem. Směsí potřeme maso z obou stran.
  • 2
    Ve větší pánvi rozpálíme máslo, vložíme do něj řízky a opékáme z každé strany asi 2 minuty. Vyjmeme a necháme zakryté v teple.
  • 3
    Řízky osolíme, opepříme, ozdobíme snítkami kopru a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.