Dip s avokádem a jogurtem

21 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
12 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrášek vložíme do horké vody, necháme povařit zhruba 1 minutu, následně hrášek přendáme do studené vody. Necháme důkladně oschnout.
  • 2
    Avokádo očistíme, rozkrojíme, vyndáme pecku a vydlabeme dužinu.
  • 3
    Avokádovou dužinu, polovinu hrášku, jogurt, prolisovaný česnek, limetkovou kůru a šťávu důkladně rozmačkáme.
  • 4
    Cibuli nakrájíme najemno, rajčata oloupeme a dužinu tence nakrájíme, poté cibuli a rajčata promícháme do avokádové směsi.
  • 5
    Nakonec ochutíme solí, pepřem, cukrem a tabascem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.