Dip z artyčoků a jarní cibulky

10 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
6 g
Cukr
880 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okapaná srdíčka konzervovaných artyčoků, nahrubo nakrájenou cibulku a rozpůlený stroužek česneku spolu s majonézou vložíme do mixeru a rozmixujeme na hladké pyré.
  • 2
    Pyré podle chuti osolíme a opepříme, přendáme do servírovací mísy, pevně přikryjeme fólií a necháme v chladničce až do podávání.
  • 3
    Podáváme s pita chlebem, se slanými tyčinkami nebo jako pomazánku na chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.