Dip z artyčoků a jarní cibulky
10 min.

Ingredience
- 3kusyCibulka jarní
- 2lžíceMajonéza
- 1špetkaPepř černý mletý
- 390gramůArtyčoky sterilované
- 1stroužekČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
6 g
Cukr
880 mg
Postup přípravy
- 1Okapaná srdíčka konzervovaných artyčoků, nahrubo nakrájenou cibulku a rozpůlený stroužek česneku spolu s majonézou vložíme do mixeru a rozmixujeme na hladké pyré.
- 2Pyré podle chuti osolíme a opepříme, přendáme do servírovací mísy, pevně přikryjeme fólií a necháme v chladničce až do podávání.
- 3Podáváme s pita chlebem, se slanými tyčinkami nebo jako pomazánku na chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.