Dip z mandlí a křenu
15 min.
Ingredience
- 150gramůMléko kefírové
- 50gramůMandle
- 2lžíceOcet jablečný
- 1lžičkaMed včelí
- 20gramůZázvor celý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř cayenský
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očistíme a najemno nastrouháme křen, mandle také nastrouháme, popřípadě umeleme.
- 2V míse smícháme mléko a připravené mandle se zázvorem, přidáme ocet, med, pepř a sůl. důkladně promícháme, vzniklý dip lijeme do misek a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.