Dip z rajčat a koňaku
15 min.
Ingredience
- 400gramůRajčata
- 3lžíceKerblík
- 3lžíceEstragon
- 4lžíceZakysaná smetana
- 2lžíceHořčice
- 2lžičkyKoňak
- 1kusCitrony
- 0,5lžičkaTabasco
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rajčata omyjeme a zbavíme slupky, dužinu nakrájíme na malé kousky.
- 2Najemno nasekáme omytý estragon a kerblík.
- 3V míse smícháme hořčici, dle chuti šťávu z citronu, koňak, smetanu a tabasco, přimícháme připravená rajčata, kerblík a estragon. Necháme krátce vychladnout a můžeme servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.