Dip z třešňových rajčátek
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůRajčata
- 100mililitrůOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 100gramůCukr krupice
- 1stroužekČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
8 g
Cukr
115 g
Postup přípravy
- 1Na oleji opečeme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, přidáme přepůlená rajčata, cukr, ocet, sůl a pepř. Vaříme cca 15 minut do zhoustnutí.
- 2Necháme vychladnout. Podáváme k burgrům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.