Dip z tvarohu a rukoly

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
2 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve omyjeme rajčata a rukolu, osušíme, rukolu nasekáme na jemno, rajčata nakrájíme na malé kousky. Česnek prolisujeme.
  • 2
    V míse důkladně promícháme tvaroh a vodu, poté přidáme sůl, pepř, citrónovou šťávu a kůru, med, prolisovaný česnek, vše promícháme, nakonec přidáme připravená rajčata s rukolou.
  • 3
    Směs přendáme do misek a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
stepankovaaneta
ne 27. 4. 2014
Díky za tip, v sobotu budeme mít na oslavě narozenin !