Divočák na česneku

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
26 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
117 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme a prošpikujeme na špalíčky nakrájenou slaninou a na plátky nakrájeným česnekem. Na pánvi rozpálíme olej, maso osolíme, opepříme a ze všech stran zprudka opečeme.
  • 2
    Vše z pánve přeložíme na pekáč, přilijeme citrónovou šťávu, zalijeme vodou, vložíme do trouby a pečeme 90 minut. Před ukončením pečení maso potřeme máslem, zalijeme smetanou a dopečeme do měkka.
  • 3
    Upečené maso naporcujeme na úhledné plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.