Divočák na houbách

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
27 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jalovec a nové koření v hmoždíři podrtíme. Petržel jemně nasekáme. Promícháme s olejem a kořením. Česnek oloupeme, prolisujeme a rovněž zamícháme do směsi. Osolíme.
  • 2
    Maso opereme, osušíme a potřeme okořeněným olejem. Pokapeme slivovicí.
  • 3
    Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a plátky masa v něm opékáme přibližně 8 minut, přitom stále potíráme marinádou.
  • 4
    Podlijeme vínem a vývarem a dalších 10 minut necháme táhnout.
  • 5
    Houby necháme okapat a přidáme k masu. Vyjmeme maso, do výpeku zamícháme smetanu.
  • 6
    Upravíme na talíře a podáváme se širokými nudlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.