Divoká kachna s vínem
170 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 20gramůCeler bulvový
- 1kusBobkový list
- 1špetkaSůl
- 20gramůMrkev kořen
- 0,1litrVíno bílé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceJíška instantní
- 20gramůPetržel kořen
- 1kusKachna domácí
- 350mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
873 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kachnu vykucháme a odstraníme všechen tuk.
- 2Cibuli a zeleninu pokrájíme a zpěníme na másle vložíme osolenou kachnu a opečeme, přidáme koření podlijeme a pečeme v troubě, podléváme vínem.
- 3Když kachna změkne, rozstřihneme jí a šťávu zahustíme jíškou, krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.