Divoký kanec na olivách
105 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1,5kilogramyKančí maso
- 3decilitryVíno červené
- 5gramůSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůOlivy zelené
- 4lžíceProtlak rajčatový
- 2,5decilitryOlej olivový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
56 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nejprve rozdělíme kančí maso na 6 porcí.
- 2V hrnci rozpálíme olej a zprudka maso orestujeme. Přidáme cibuli a víno, necháme chvíli povařit. Osolíme, opepříme, přidáme rajčatový protlak a nakonec přilijeme tolik vody, aby bylo maso zakryté. Promícháme a vaříme minimálně hodinu na mírném ohni. Přidáme olivy a vaříme ještě 20 minut.
- 3Servírujeme v míse i s omáčkou, přizdobíme nakrájenými olivami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.