Divoký kanec na olivách

105 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
56 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve rozdělíme kančí maso na 6 porcí.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej a zprudka maso orestujeme. Přidáme cibuli a víno, necháme chvíli povařit. Osolíme, opepříme, přidáme rajčatový protlak a nakonec přilijeme tolik vody, aby bylo maso zakryté. Promícháme a vaříme minimálně hodinu na mírném ohni. Přidáme olivy a vaříme ještě 20 minut.
  • 3
    Servírujeme v míse i s omáčkou, přizdobíme nakrájenými olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.