Divoký králík dušený
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusCeler bulvový
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 100mililitrůHovězí vývar základní
- 1kusPetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 800gramůKráličí maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Králíka rozdělíme na menší porce, osolíme opepříme a opečeme na polovině másla, po obou stranách. Přidáme na drobno pokrájenou
- 2zeleninu, cibuli, chvíli dusíme a pak podlijeme vývarem, přidáme koření a rajský protlak.
- 3Ze zbylého másla a mouky uděláme jíšku a omáčku zahustíme, potom přecedíme. Pokrm můžeme přichutit citrónovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.