Divoký králík dušený

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka rozdělíme na menší porce, osolíme opepříme a opečeme na polovině másla, po obou stranách. Přidáme na drobno pokrájenou
  • 2
    zeleninu, cibuli, chvíli dusíme a pak podlijeme vývarem, přidáme koření a rajský protlak.
  • 3
    Ze zbylého másla a mouky uděláme jíšku a omáčku zahustíme, potom přecedíme. Pokrm můžeme přichutit citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.