Divoký vepř na víně
80 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 1kilogramVepřové maso libové
- 1špetkaPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaEstragon
- 1špetkaBazalka
- 0,33litrVíno bílé
- 100mililitrůHovězí vývar základní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaMáta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
709 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
49 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
802 mg
Postup přípravy
- 1Osolené, na kostky nakrájené maso opečeme na másle.
- 2Podlijeme vínem a vývarem, opepříme, přidáme vonné bylinky, 1/2 citrónu na plátky a dusíme doměkka.
- 3Podáváme s knedlíkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.